26 / 04 / 2024

arsa satış ihaleleri 2014 toki

arsa satış ihaleleri 2014 toki

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 46 adet arsayı, 27 Haziran’da düzenlenecek açık artırma ile satacak. TOKİ, bu ihalede Bahçeşehir'deki özel okul alanını da satıyor.

TOKİ 46 adet arsa satıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 46 adet arsayı, 27 Haziran’da düzenlenecek açık artırma ile satacak. TOKİ, bu ihalede Bahçeşehir'deki özel okul alanını da satıyor.

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki ilde tam 15 arsa satılıyor! Bu şehirlerde arsa arayanlara müjde!

Adana ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 19 Mart ve 21 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 45 arsa satılacak!

Giresun ve Kahramanmaraş'ta yer alan 45 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 28 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 15 arsa satılıyor!

İki ilde yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 1 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde yapılacak.

arsa satış ihaleleri 2014 toki Haberi

arsa satış ihaleleri 2014 toki


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 46 adet arsayı, 27 Haziran'da düzenlenecek açık artırma ile satacak.  Satışa sunulan arsalar Ankara, İzmir, Amasya, Ağrı, Çorum, Eskişehir, Elazığ, Edirne, Erzurum, Kars, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa ve Van'da bulunuyor. 


İstanbul'dan satışa çıkan tek arsa ise Başakşehir'de7 bin 435metrekare yüzölçümüne sahip"özel eğitim tesis alanı".

Bahçeşehir'deki özel okul alanı kaç TL'den satışa çıkacak? 

Halihazırda Yıldızlar Koleji'nin eğitim binası olarak kullanılan Bahçeşehir'deki "özel eğitim tesis alanı" olarak kayıtlı arsanın muhammen bedeli 19 milyon 155 bin TL olarak belirlendi. 

48 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmaya sunulan konut, ticaret, turizm, özel öğretim alanı niteliğindeki muhtelif arsalar için 27 Haziran 2014 Cuma günü 14: 30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasında müzayede düzenlenecek. 


Müzayedede ayrıca Turyap Genel Müdürlüğü İstanbul Şişli'deki binasından da canlı bağlantı...