19 / 04 / 2024

Art Design pera salon

Art Design pera salon

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pera GYO'dan 53.7 milyon TL'lik net fon!

Pera GYO'nun bedelli sermaye artırımı sonrası elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin raporu yayınlandı. 

Pera GYO'nun 53.4 milyon TL'lik sermaye artırımı tamamlandı!

Pera GYO'nun 250 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 89 milyon 100 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 53 milyon 460 bin TL artırılarak 142 milyon 560 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin İzahname onaylandı.

Pera GYO'nun sermaye artırımı tamamlandı!

Pera GYO'nun 250 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 89 milyon 100 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 53 milyon 460 bin TL artırılarak 142 milyon 560 bin TL'ye yükseltildi. 

Pera GYO'nun sermayesi 142 milyon 560 bin TL'ye yükseltildi!

Pera GYO'nun 250 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 89 milyon 100 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 53 milyon 460 bin TL artırılarak 142 milyon 560 bin TL'ye yükseltilmesi SPK tarafından onaylandı. 

Pera GYO'nun çıkarılmış sermayesi 142.5 milyon TL'ye yükseltildi!

Pera GYO'nun 89 milyon 100 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 53 milyon 460 bin TL artırılarak 142 milyon 560 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak hazırlanan İzahnamenin onaylanması talebi olumlu karşılanmasına karar verildi.

Pera GYO'nun çıkarılmış sermayesi 142.5 milyon TL'ye yükseltilecek!

Pera GYO'nun 250 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 89 milyon 100 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 53 milyon 460 bin TL artırılarak 142 milyon 560 bin TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Pera GYO'nun çıkarılmış sermayesi 142 milyon TL'ye artırıldı!

Pera GYO'nun 250 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 89 milyon 100 bin TL olan çıkarılmış sermayesinin 53 milyon 460 bin TL artırılarak tamamı nakden karşılanmak üzere 142 milyon 560 bin TL'ye artırılmasına karar verildi. 

Pera GYO sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin rapor!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelli sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin raporu yayınladı...

Pera GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan onay!

Pera GYO'nun olagan genel kurul toplantısında seçilecek Yönetim Kurulu tarafından imzalanabilmesi amacıyla SPK'ya yaptığı başvurusu SPK tarafından uygun bulundu.

Pera GYO sermaye artırımından elde edecek fonu kullanacak!

Pera GYO'nun hazırlanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin raporu yayınlandı.

Art Design pera salon Haberi

Art Design pera salon

Ağırladıkları misafirlerine konfor ve rahatlığın yanı sıra şık bir ambiyans yaratmak isteyenler için de Art Design, Pera Salon takımı ile göz alıcı bir şekilde farkını ortaya koyuyor. Krem ve mavi renklerindeki kanepelerin dışında 2 adette berjerin yer aldığı takımda, tasarımla birlikte ince işçilik ve kullanılan malzemelerin kalitesi de ön plana çıkıyor.


Çatlamalara ve darbelere karşı dayanıklı olduğu için fırınlanmış birinci sınıf gürgen ağacının kullanıldığı salon takımında, renkler ise yılın trendlerine göre belirlenmiş. Saten kumaşın parlaklığı ile takımın göz alıcılığı ortaya çıkarken, kadife ile de sezon trendi yakalanmış.


Krem ve mavi ihtişamlı bir renk uyumu ile bir araya gelirken berjerlerde kullanılan kumaşın özel deseni ve farklı dokusu, ahşap kısımlarla karakteristik bir şekilde birbirini tamamlayacak şekilde tasarlanmış.


Görüntü olarak kalite ve tasarımı birleştiren Pera...