28 / 03 / 2024

Art Royal Yakacık fiyat listesi

Art Royal Yakacık fiyat listesi

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Royal Garden Yakacık kazandıracak!

‘Royal Garden Yakacık’ Türkiye’nin lider gayrimenkul markalarından Royal Group imzası taşıyan proje, sunduğu ayrıcalıklar ve yüksek yatırım değeriyle çevresinde yükselen projelerden farklılaşıyor.

Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi!

Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden teslim tarihi!

Yakacık Royal Garden teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Royal Garden Yakacık'ta 200 konut olacak...

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor!

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor. Royal Garden Yakacık projesinde 200 konut olacak...

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Art Royal Yakacık fiyat listesi Haberi

Art Royal Yakacık fiyat listesi

Royal Group tarafından hayata geçirilen Art Royal Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda 2 blok şeklinde yükseliyor.  İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık Meydan'da yer alan Art Royal Yakacık projesi Çocuk Doğum Hastanesi'nin karşısında inşa ediliyor.

Art Royal Yakacık projesi rezidans konseptinde dizayn ediliyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı dairelere yer verilen Art Royal Yakacık Meydan projesinde daire büyüklükleri 81.60 metrekareden başlıyor ve 263 metrekareye kadar çıkıyor. 

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesinde yüzde 40 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim sağlanan Art Royal Yakacık projesinde topraktan satış dönemi başladı. 

10 gün sonra lansmanı yapılacak olan Art Royal Yakacık Evleri 495 bin TL ile 1 milyon 490 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Kartal Art Royal Yakacık...