28 / 03 / 2024

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları konut, ofis ve dükkanların metrekarelerine göre değişiyor. İstanbul Zeytinburnu - Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale resimleri!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale resimleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan daire tiplerinin metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Konutları Ata nerede? Avrupa Konutları Ata fiyat listesi!

Avrupa Konutları Ata nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Ata fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ata detayları...

Avrupa Konutları Ata projesiyle Küçükçekmece'ye 413 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Ata projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite yer alacak.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları Haberi

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları

Avrupa Konutları Kale'de dükkanların büyüklükleri 236 metrekare - 1.061 metrekare, ofislerin büyüklükleri 100 metrekare ile 1.182 metrekare, dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları ünitelerin alanları ve konumlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 599 daire, 30 ticari ünite ve 52 ofis yer alıyor. 


İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ hattında yükselen Avrupa Konutları Kale Evleri'nin 2016 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Avrupa Konutları Kale Topkapı ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselen projede oyun alanları, fitness center, hamam, yüzme havuzu, sauna gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satış fiyatları!

Daire...