29 / 03 / 2024

Artvin turistik yer

Artvin turistik yer

Dünya Turizm Örgütü'nün geçtiğimiz hafta açıkladığı verilere göre 2014'te küresel anlamda 1 milyar 138 milyon kişi ülkesinden ayrılarak başka coğrafyalara seyahat etti. Artvin Avrupa'da bir, dünyada ise üçüncü oldu...

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih açıklandı! Yusufeli'ye 106 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin projesi 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 197 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 197 konut yer alacak.

TOKİ Artvin Merkez’de tam 500 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Artvin Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Artvin Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Artvin turistik yer Haberi

Artvin turistik yer


Euromonitor'un turizmde en fazla tercih edilen destinasyonlar listesine Türkiye'den 5 kent girdi. Artvin Avrupa'da bir, dünyada ise üçüncü oldu

Dünya Turizm Örgütü'nün geçtiğimiz hafta açıkladığı verilere göre 2014'te küresel anlamda 1 milyar 138 milyon kişi ülkesinden ayrılarak başka coğrafyalara seyahat etti. Bu kategorideki turist sayısı 2013'e göre 52 milyon artarken, büyümede en önemli artış yakalayan ülkelerden biri Türkiye oldu. 2014'ü 35 milyon 850 turistle kapatan Türkiye, bunun karşılığında 34.3 milyar dolar gelir elde etti. 


TÜRKİYE'DEN 5 ŞEHİR VAR 

Kentler düzeyinde ise bir başka uluslararası kuruluştan gelen veriler dikkat çekti. Dünyanın en saygın araştırma şirketlerinden Euromonitor'ün yaptığı araştırmaya göre "100 Küresel Turizm Destinasyonu" listesine Türkiye'den 5 şehir girdi. Londra merkezli Euromonitor'un araştırmasında dünyanın en fazla turist çeken kenti 25.5 milyon ile Hong Kong...