29 / 03 / 2024

Asaad Hadi Salman Almajtoomi

Asaad Hadi Salman Almajtoomi

Hat Gayrimenkul Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak, Selimbey Apartmanı'nda kuruldu

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak'ta kuruldu

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Fozil Ataev tarafından kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Hadi Bakalım Meyhane Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hadi Bakalım Meyhane Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de İmam Can Sönmez tarafından kuruldu.

Homend küçük ev aletlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! Sakın kaçırmayın! 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

'Hadi İndirim Günleri'ni hayata geçiren homend, seçili ürünlerde yüzde 50 varan indirimler sunuyor. Peki hangi ürünlerde indirim geçerli? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muhammad Navaz Navaz ve Salman Ashık Dalvı ortaklığında kuruldu.

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salman Yelörgü tarafından kuruldu.

Assaad Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assaad Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Assaad ve Nasr Asaad ortaklığında kuruldu.

Ako Trade Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ako Trade Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salmanı Behjat tarafından kuruldu.

Asaad Hadi Salman Almajtoomi Haberi

Asaad Hadi Salman Almajtoomi

Hat Gayrimenkul Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Hat Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler depolar..almak satmak satın almak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hat Gayrimenkul Limited Şirketi adres: Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak, Selimbey Apartmanı, No:8...