29 / 03 / 2024

asaf inşaat başakşehir teslim tarihi

asaf inşaat başakşehir teslim tarihi

Fuzul-Seha-Alzamil Başakşehir projesi 2019'da tamamlanacak. Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında yapılacak olan projelerde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler planlandı...

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip olacak Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Şantiye alanında çalışmalar havadan görüntülendi.

asaf inşaat başakşehir teslim tarihi Haberi

asaf inşaat başakşehir teslim tarihi


Fuzul İnşaat, Seha Yapı ve Alzamil Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir projeleri için Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında şirket kuruldu. Asaf İş Adi Ortaklığı Başakşehir projeleri 2019 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak.


115 bin metrekare arsa alan ortaklık, 51 bin 882 metrekare alana sahip olan 1409 ada 1 no'lu parsel alanında 546 adet dairelik projeye başlayacak. 7-14 katlı 10 blok olarak tasarlanan projede inşaat alanı 134 bin 431 metrekare olarak belirlendi. 11 bin 926 metrekare ticari alanın planlandığı projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler olacak. 


Asaf İş Adi Ortaklığı 40 bin metrekare büyüklüğe sahip 1408 ada 3 no'lu parselde 400 daire, 26 dükkan inşa edecek. 6-11 katlı 10 bloktan oluşan projenin inşaat alanı 123 bin 249 metrekare. Projede Projede 172 adet 2+1 daire,...