25 / 04 / 2024

Aşağısöğütönü eskişehir toki

Aşağısöğütönü eskişehir toki

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Çiğ süt referans fiyatı market satış fiyatlarını etkilemeyecek!

Süt sanayicileri ve üreticileri, 11,5 lira olan çiğ süt referans fiyatının sütün üreticiler tarafından piyasada satıldığı ortalama rakam olduğunu kaydederek, durumun market fiyatlarında bir değişikliğe neden olmayacağını belirtti.

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

1 litre çiğ sütün maliyeti 2022'ye göre değişti ve yeni mailiyet hesap edildi. Ulusal Süt Konseyi, Ocak 2023 senesinde çiğ süt üretim giderini ilan etti.  Aralık ayı için 8.74 TL fiyat biçilen 1 litre sütün üretim maliyeti Ocak ayında 1 TL'ye civarına çıkarak 9.69 TL'ye çıktı.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

Sütte yeni zam yolda! Süt tozu ihracatına sınırlama

Artan girdi maliyetleri ve yetersiz devlet desteği nedeniyle süt üreticileri zor günler yaşarken süt tozu ihracatına 2022 yılı sonuna kadar kısıtlama getirildi. Kısıtlamaya ilişkin Resmi Gazete’de yayımlanırken, üretici çiğ sütün satış fiyatına da zam bekliyor.

Aşağısöğütönü eskişehir toki Haberi

Aşağısöğütönü eskişehir toki

Ödeme seçeneklerine göre TOKİ Eskişehir Tepebaşı'nda yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksitlendirme veya yüzde 20 peşinatta ise kalan tutarı ise 240 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Emekli TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü konut seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.


TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ kura çekilişi 22 Nisan 2016 Cuma günü, saat:14.00’ de, Gar Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Projede taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi tıklayın


Satış duyurusu için