25 / 04 / 2024

Asansör Fuarı ne zaman başladı

Asansör Fuarı ne zaman başladı

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Giriş katında oturan asansör parası verecek mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Giriş katında oturuyorum. Yeni apartman yöneticisi benden de asansör aidatı istedi. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi. İşte o yazı...

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

Asansör kullanmayan aidat ödemez!

Takvim Gazetesi yazarı Avukat Feride Hilal İmal, okuyucusunun sorduğu ''Asansör aidatı ödemek istemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim?'' sorusuna cevap verdi.

Bodrum'da yıkılamayan asansör 3 günde yerle bir edildi!

Bodrum kıyılarında oluşa talan gözler önüne serildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 15 gündür yıkılamayan asansörü 3 günde yerle bir etti.

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

Ulusal marka yaratma sırası asansör sektöründe!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, bugünkü yazısında asansör sektörüne dikkat çekti. Özdemir, asansörlerin yatay erişim trendinde hızla büyüdüğünü belirtti.

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

Asansör Fuarı ne zaman başladı Haberi

Asansör Fuarı ne zaman başladı

Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, CNR Expo Yeşilköy'de başladı. Üç günr sürecek Asansör Fuarı 28 Eylül Pazar gününe kadar gezilebilecek. 


Sine Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erdem Taylanlı'nın fuarın internet sitesindeki açıklaması şöyle;


"Artan konut ihtiyacına paralel olarak inşaat sektöründe yaşanan gelişmeler ve Kentsel Dönüşüm süreci, asansör sanayisinin iç pazardaki hacminin arttığının göstergeleri arasında yer alıyor. Pazar hacmindeki büyüme, yerli malı kullanımının da teşvik edildiğini gösteriyor.Asansör endüstrisinde yaşanan değişim ve büyüme ise sektör taleplerine yanıt verebilen bir fuar projesini de gerekli kılıyor.


Küresel dünyanın asansör ihracatında ilk 12 ülke arasında yer alan Türk asansör sanayisini sektörün aktörleri ile bir araya getiriyoruz. İş ortağımız ASFED- Asansör Sanayicileri Federasyonu ve TASİAD – Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği ile ortak stratejilendirdiğimiz “Avrasya...