10 / 05 / 2024

Asansör sektörünün geleceğİ

Asansör sektörünün geleceğİ

Asansör sektörünün geleceğine dair stratejileri, Asansör Teknik Komitesi belirleyecek. ASTEK üyeleri, Bakanlığın isteği üzerine iki yıl için ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör dernekleri tarafından belirlenecek ve Bakanlığa bildirilecek.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fırıncılara uygun fiyattan verdiği Un Destek Projesi’nin sona ermesinin ardından sektörün önemli isimleri ekmeğe büyük zam geleceğini açıkladı.

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Altın, Nizamettin Altın ve Rasim Altı ortaklığında kuruldu.

Finans sektörünü gelecek günlerde neler bekliyor? 

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, merkeziyetiz finans  yapısını ve finans sektörünün geleceğini kaleme aldı.

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Emlak sektörünü neler bekliyor? 

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü yazısında, emlak sektörünün geleceğini kaleme aldı. İşte Kas'ın o yazısı...

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

Perakende sektörünün geleceği masaya yatırıldı!

Perakende sektörünün geleceği Esas Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen webinar’da masaya yatırıldı.

İzmir depremi asansör denetimlerini yeniden gündeme getirdi!

Türkiye genelinde asansör sayısı 550 bini aşarken, en çok asansör 147 bin 271 adetle mega kent İstanbul'da bulunuyor. Uzmanlar, deprem sırasında asansörün kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Asansör sektörünün geleceğİ Haberi

Asansör sektörünün geleceğİ


Tebliğ, asansör sektörü ile ilgili mevzuatın uygulanması konusunda teknik komitenin oluşturulması, görevlendirilmesi ve bu komitenin çalışma usul ve esaslarını belirliyor. Buna göre, Asansör Teknik Komitesi (ASTEK), Sanayi Genel Müdürlüğü, Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden birer üyeden oluşacak. Komite'de ayrıca Türk Standardları Enstitüsü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Türkiye Belediyeler Birliği, Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği, Makina İmalatçıları Birliği'nden birer üye ile TOBB tarafından belirlenecek...