27 / 04 / 2024

Asansör trafiği sonuçları

Asansör trafiği sonuçları

Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, “Bekleme süresi ile birlikte en fazla 1 buçuk dakika içinde tamamlanması gereken asansör yolculuğu, günün yoğun anlarında 1 saate yaklaşıyor'' dedi.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika! TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Pek çok kişi TOKİ arsa kura çekimi sonuçlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

EKPSS sonuçları 2023! Engelli personel alımı ne zaman? EKPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır?

Engelli personel alımına dair detaylar merak ediliyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının sonuçları için bekleyiş sürüyor. Peki Engelli personel alımı ne zaman?

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 2023 TOKİ arsa kura takvimi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim arsa kuralarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi: Asansör ve elektrikli araçlar yasaklanabilir!

Avrupa'da enerji krizi patlak verdi. Bazı Avrupa ülkeleri doğalgaz tedariğinin yetersiz kalacağı olağanüstü haller için asansör yasakları ve elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada tutuyor...

Asansör trafiği sonuçları Haberi

Asansör trafiği sonuçları

Asansör trafiğinin neden olduğu olumsuzluklara dikkat çeken ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, “Bekleme süresi ile birlikte en fazla 1 buçuk dakika içinde tamamlanması gereken asansör yolculuğu, günün yoğun anlarında 1 saate yaklaşıyor. Çalışanlar ve şirketler açısından çeşitli olumsuzluklara yol açan bu durumun yaşanmaması için, aynı kuyu içinde iki asansör kabininden oluşan TWIN sisteminin yanı sıra danışmanlık hizmeti sunuyoruz” dedi.


ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, binalar yükseldikçe asansör bekleme ve yolculuk sürelerinin de arttığına dikkat çekerek, bu durumun ofis çalışanları ve şirketler açısından çeşitli sorunlara neden olduğunu belirtti.


Asansör trafiğinde öncelikli hedefin maksimum sayıda yolcunun, minimum zamanda hedeflenen katlara ulaştırılması olduğunu söyleyen Şarlı şu bilgileri verdi:


“Plaza gibi çok kullanıcılı A sınıfı iş merkezlerinde, asansör trafiğinin en yoğun olduğu...