19 / 04 / 2024

Aselsan firmaları

Aselsan firmaları

Aselsan Elektronik, sinerji ve verimlilik sağlamak amacıyla bağlı ortaklığı MİKES ile kolaylaştırılmış usulde birleşme ve gerekli işlemler için aldığı kararı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) göndermeyi kararlaştırdı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün denetim firmaları hakkındaki kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğün'nün riskli yapı tespitinde bazı denetçi firmalar hakkındaki aldığı karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte denetim firmalarına ilişkin kararlar...

Ramazan Bayramı Kapadokya'da balon firmalarını uçurdu!

Dünyanın önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Hatta bölgedeki balon firmalarında önümüzdeki 10 günlük rezervasyonlar dolmuş durumda.

İnşaat firmaları arızlı ve çevresini mercek altına aldı!

Arızlı ve çevresi aranan bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Doğası, manzarası ve kent merkezine yakınlığıyla büyük inşaat firmalarının mercek altına aldığı bölgenin şimdiden trend yakaladığı söylenebilir

Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı.

Aselsan Elektronik organizasyon değişikliğini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. organizasyon değişikliğini yayınladı.

Aselsan ihraç belgesini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanyi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanyi ve Ticaret A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

ASELSAN Thales'e radar modülü üretecek!

ASELSAN, dünya savunma, uzay ve havacılık sanayi devlerinden Thales'e radar modülü üretecek.ASELSAN, yeni nesil radar ve elektronik harp sistemlerinin yapısında kullandığı mikrodalga modülleri 10 yılı aşkın süredir üretiyor.

Türk firmaları 'emlak' fuarında!

Kafkasların Dubai'si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü'de gerçekleşecek. Fuara emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

Fikirtepe’de tapularını alan firmalar hangileri?

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde son durum: Anka Yapı'dan sonra bugün itibariyle tapu alan proje-firma sayısı 6’ya çıktı. Peki Fikirtepe’de tapu alan firmalar hangileri? Hangi proje ne kadar kamuya terk yaptı? Bundan sonra neler olacak?

Bursa Serbest Bölge firmaları Ar-Ge ve test merkezi istiyor!

Altyapı ve liman, demiryolu, otoyol bağlantısı gibi sorunlarına çözüm arayan Bursa Serbest Bölge firmaları, rekabet şanslarını artırmak ve birim maliyetlerini azaltmak için ortak Ar-Ge, ölçüm ve test merkezi kurulmasını istiyor

Aselsan yabancılarla işbirliği yapacak!

Aselsan, insansız uçan sistemler alanında faaliyet gösteren AeroVironment şirketi ve bir kısmı bu şirkete ait ortak girişim firması Altoy Savunma Sanayi ve Havacılık AŞ ile işbirliği yapacak.

Lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı.

Aselsan firmaları Haberi

Aselsan firmaları

Aselsan'dan yapılan açıklamaya göre , "Aselsan'ın tüm radar, elektronik harp ve istihbarat sistemlerine ilişkin faaliyetlerinin 2014 yılı içerisinde tamamlanacak Gölbaşı

yerleşkesinde toplanması ve MİKES'in mevcut faaliyet alanlarının da ağırlıklı olarak radar, elektronik harp ve istihbarat faaliyet alanları ile benzer ve tamamlayıcı olması nedenleriyle devralma şeklinde birleşmenin önemli ölçüde sinerji ve verimlilik artışı sağlayacağı değerlendirilmektedir" denildi.


Açıklamaya göre, şirket esas sözleşmesi gereğince 9 Mayıs 2014 tarihinde hakim ortağı TSKGV'ye devralma şeklinde ve kolaylaştırılmış usulde birleşme yapabilmek için başvuruda bulundu.


Aselsan, MİKES'in yüzde 96.4 payına sahip ve MİKES Aselsan'ın mali tablolarında konsolidasyona tabi bağlı ortaklığı...