29 / 03 / 2024

asgari ücret ikinci zam 2022

asgari ücret ikinci zam 2022

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Asgari ücrette ikinci toplantı yarın: Zamlı yeni asgari ücret 17 bin 673 TL mi olacak?

Milyonlarca kişinin dört gözle beklediği yeni zamlı asgari ücret için ikinci toplantı yarın yapılacak. Peki masada hangi zam oranları ve rakamlar var? İşte merak edilen o rakamlar...

Asgari ücret zammı açıklandı: ekonomi sektörü değerlendirmelerini paylaştı! Zam haberleri gündemi salladı!

2023 Temmuz ayı için asgari ücret artışı kesinleşti. Milyonlarca çalışanın ikinci yarıda alacağı asgari ücrete yüzde 34 zam yapıldığı bildirildi. Ancak, ekonomistler, gelecekteki zamların etkisiyle asgari ücretin eylül ayında açlık sınırının altında kalacağını düşünüyor.

Zamlı asgari ücret ne zaman verilecek? Temmuz'da hesaplara 11 bin 402 TL yatacak mı?

Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği Temmuz zamlı asgari ücretin ne kadar olacağı açıklandı. Asgari ücrete bu yılın ikinci yayrısında yüzde 34 zam yapılacak. Peki zamlı asgari ücret ne zaman verilecek?

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! Asgari ücrette fiyat ne olacak? Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman?

İşçi, işveren ve hükümet mümessillerinin yer aldığı Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk oturumunu bu hafta yaptı. İkinci oturumun tarihi de tespit edilirken asgari ücrete uygulanacak temmuz zammı için rakamlar belli olmaya başladı. Peki, Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman? İşte detaylar.

Seçim sonrası asgari ücrette son durum ne? Temmuz'da ara zam olacak mı? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından gözler asgari ücrete yapılacak ara zamma çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir televizyon programında asgari ücret zammı için tarih vermişti. Peki asgari ücrete zam

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Emekliye Şubatta ikinci zam mı geliyor? En düşük maaş asgari ücret seviyesine çıkabilir!

Yapılan yüzde 30’luk zammın yeterli olmadığı görüşüne bir destek de meclisten geldi. Şubat ayında emeklilere yeni bir zam gelebileceği ve en düşük maaşın asgari ücret seviyesine yükseltileceği  haberleri, kulislerde dolaşıyor.

Ünlü ekonomistin birinci duyumu doğru çıktı, sırada asgari ücret var. Asgari ücrete ikinci zam ne zaman?

Ünlü ekonomist ekonomi kanalında seçim ekonomisine ilişkin iki önemli duyumu olduğunu paylaştı. 24 saat geçmeden birincisi doğru çıktı sırada ikinci duyum var. İkinci duyum milyonlarca işçiyi ilgilendiren asgari ücrette ikinci zam ile ilgili

2023'te Asgari Ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması

2023 asgari ücret zammının belli olmasından sonra net maaşa ikinci bir zammın söz konusu olup olmayacağı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücrette ara zam ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

2023 Asgari ücret için vakit daralıyor! İşte 2. görüşme öncesi son durum!

Asgari Ücret toplantısı ilk toplantısı geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, ikinci toplantı 14 Aralık günü yapılacak.

Asgari ücret toplantısından hemen önce kritik açıklama!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2023 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için 14 aralık'ta ikinci kez toplanacak. Toplantı öncesinde işçiler adına son açıklama, Hak-İş Genel Başkanı Arslan'dan geldi. İşte detaylar...

asgari ücret ikinci zam 2022 Haberi

asgari ücret ikinci zam 2022

Afyonkarahisar'da gazetecilerle görüşen Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, gündemle ilgili soruları cevapladı ve asgari ücretle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Son günlerde asgari ücrete 2. zam yapılıp yapılmayacağı gündemden düşmüyor. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özdemir'in o açıklamaları...

Asgari ücretin, enflasyonda yaşanan yükselişle hızlıca eridiğinin altını çizen Nurettin Özdebir, yaşam standartlarının eriyen ücretlerin karşısında düzeltilmesinin gerekli olduğunu vurguladı. 

Özdebir, asgari ücretle ilgili kanuni bir düzenleme yapılabileceğine dikkat çekti ve işletmelerin mali bünyeleri ve karlılıkları kapsamında direnç gösterebilecekleri oran neyse onu yapacaklarının altını çizdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Karlılığı yüksek olan firmada daha yüksek oranda olur, düşük olan firmalar da yapabildiği kadar yapar" ifadelerini kullanan Özdebir, devlet yükseltmese de bir şekilde işletmelerin bunu...