23 / 04 / 2024

Asım Balcı projeleri

Asım Balcı projeleri

Yeni iş imkanlarına sahip bir ilçe inşa edeceklerini dile getiren Başkan adayı Balcı “Turizmden kendine düşen payı alan, ticari merkezlerini yeniden cazip hale getirmiş, mutlu ve huzurlu bir Altındağ oluşturacağız” diye açıklama yaptı. 

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Yurt dışı müteahhitlik projeleri 2021'de 20 milyar doları aşacak!

Geçtiğimiz sene sert bir şekilde düşüş gösteren yurt dışı müteahhitlik işleri miktarı, 2021 yılında toparlandı ve tekrar 20 milyar doların üzerine ulaştı. Kasım sonu itibariyle Türk müteahhitler 130 ülkede 10 bin 909 proje üstlendi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Kamu ve mahalle müteahhitleri inşaatta istihdamı artırdı! 

Gayrimenkul sektöründe istihdamlar arttı. Kamu sektörüne bağlı müteahhitlerin projeleri inşaat sektörüne hareketlilik kattı.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Asım Balcı projeleri Haberi

Asım Balcı projeleri

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçilmesi halinde Altındağ’a yapacağı projelerini Star Gazetesi’nden Talat Doymuş'a anlattı. 

Üç dönemdir başarılı bir başkanlık yapan Veysel Tiryaki’den sonra ilçeyi yeşiliyle, kültürüyle, turizmiyle herkesin gurur duyacağı yer haline getireceğini söyleyen Balcı “Vatandaşların ilk talepleri ulaşılabilir bir belediye başkanı” diyen Balcı “Biz şu an sürekli milletimizin içindeyiz. Seçim sonrası da böyle olacak. Hafta bir belediyede Halk Buluşması yapacağız. Yine her hafta bürokratlarımızla mahallelerimize gidip hemşehrilerimizi dinleyeceğiz. Muhtarlarımızla da düzenli görüşüp mahallelerimizle ilgili istişare edeceğiz” diye açıklama yaptı. 

Seçimlerden hemen sonra çocuklara yönelik projelere ağırlık vereceğini söyleyen Balcı “Onların sadece bilgisayar, tablet, telefon başında değil güzel şekilde zamanlarını geçirebileceği alternatifler oluşturacağız. Spor ve kültürel etkinliklerle hem eğlenecek hem kendilerini geliştirecekler. Çocuklarımız için kameraların...