24 / 04 / 2024

Ask Müşavirlik Bilişim adres

Ask Müşavirlik Bilişim adres

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uğurluoğlu ve Kağan Fatih Deniz ortaklığında kuruldu. 

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı 64 bilişim uzmanı alacağını duyurdu. Müjdeli haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Mimarlık İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Baran ve Serap Yıldırım Yegen ortaklığında kuruldu.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ask Müşavirlik Bilişim adres Haberi

Ask Müşavirlik Bilişim adres

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uğurluoğlu ve Kağan Fatih Deniz ortaklığında kuruldu. 

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içi ve yurt dışında danışmanlık kontrollük distribütörlük mümesillik organizasyon taahhüt işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Oruçreis Mh.Giyimkent 3.Sk. Giyimkent St.B27 Ap.N.16 A...