26 / 04 / 2024

aslı bahçe kartal iletişim

aslı bahçe kartal iletişim

Kartal Aslı Bahçe satılık daire fiyatları 296 bin liradan başlıyor. İnanlar İnşaat projesi olan Aslı Bahçe projesi, Anadolu Yakası içerisinde Kartal Bölgesi içinde hayata geçiriliyor...

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Dolar/TL kurunda son  gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor denemeleri yağan dolar kuru 21 TL seviyesine geldi. Ekranlarda 21 TL olarak gördüğümüz doların aslında ne kadar olduğu ortaya çıktı. 1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Aslıtek Yapı Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslıtek Yapı Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yalın tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Tapunun aslı olmadan satış yapılır mı?

Gayrimenkullerin devir işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Taşınmaz alım satım sürecinde tapunun aslı yoksa satış yapılır mı? Tapunun aslı olmadan satış yapılır mı?

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Güven Asit tarafından kuruldu.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

aslı bahçe kartal iletişim Haberi

aslı bahçe kartal iletişim

Aslı Bahçe projesi, Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçiriliyor. İnanlar İnşaat projesi olan Aslı Bahçe Evleri, 17 katlı olarak tasarlandı. Kartal Aslı Bahçe satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Kartal Aslı Bahçe projesi kapsamında 1 oda 1 salon konutlar 64 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 119 metrekare ve 3 oda 1 salon konutlar 228 metrekare şeklinde tasarlandı. 


 


Kartal Aslı Bahçe satılık daire!

Kartal Aslı Bahçe satılık daire fiyatları 296 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Kartal Aslı Bahçe ödeme koşulları!

Kartal Aslı Bahçe ödeme planı kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. 


Kartal Aslı...