20 / 04 / 2024

Aslı Enver ve Murat Boz nerede yaşıyor

Aslı Enver ve Murat Boz nerede yaşıyor

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Güven Asit tarafından kuruldu.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Bazi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bazi Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aslım ve Zeynep Ela İpekli ortaklığında kuruldu.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akyol ve Ali Akyol ortaklığında kuruldu.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Aslı Enver ve Murat Boz nerede yaşıyor Haberi

Aslı Enver ve Murat Boz nerede yaşıyor

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz evlilik yolunda ilerliyor. Nisan ayında sürpriz bir şekilde ayrılan Aslı Enver ile Murat Boz çifti geçtiğimiz ay barışmıştı. 7 ay süren ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen çiftin ev bakmaya başladığı öğrenildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları ortaya çıkan çift ev arayışına başladı. 

Henüz istedikleri gibi ev bulamayan çift için bölgedeki tüm emlakçılar seferber oldu. Boz ve Enver, hemen hemen her gün birçok evin fotoğraflarına bakıp evleri geziyorlar.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı...