25 / 04 / 2024

Aslı Nehir

Aslı Nehir

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Özgür Nehir, Aslı Nehir, Bora Atlı, Caner Yerli, Volkan Yedikardaşlar tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu

Aslıhan Doğan Turan: Aile restoranı açacağım!

Annesinin ve kardeşinin mutfağa meraklı olduğunu söyleyen Aslıhan Doğan Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu ifade etti.

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Eğitim Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akyol ve Ali Akyol ortaklığında kuruldu.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Özge Karagöz tarafından kuruldu.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

Nehir Dizayn ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Dizayn ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelikkol tarafından kuruldu.

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaçay ve Şeref Coşkun ortaklığıyla kuruldu.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Başak Keskin, Akın Pervaz ve Ürün İlgin ortaklığında kuruldu.

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Aslı Nehir Haberi

Aslı Nehir

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Özgür Nehir, Aslı Nehir, Bora Atlı, Caner Yerli, Volkan Yedikardaşlar tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin geyrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerinin takdir edilmesi konusunda faaliyet göstermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: İçerenköy, Hal Yolu Özce Center No:3 Kat:8...