19 / 04 / 2024

Asmabahçeler teslim

Asmabahçeler teslim

Tanyer İnşaat'ın Haziran 2015'te bitirmeyi hedeflediği, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinin, mimari özellikleri doğayla iç içe yapısı, manzarasının yanı sıra; temiz havası da tescillendi.

Asma Bahçeler Konutları fiyatları!

Asma Bahçeler Konutları fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Asma Bahçeler fiyat bilgisi 2016!

Asma Bahçeler fiyat listesi 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler İzmir fiyatlar!

Asma Bahçeler İzmir fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Asma Bahçeler projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Narlıdere fiyatları!

Asma Bahçeler Narlıdere'de hemen teslim dairelerin fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

İzmir Asma Bahçeler daire fiyatları!

İzmir Asma Bahçeler daire fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Asma Bahçeler projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Asma Bahçeler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla ev imkanı!

Bahceşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk ekabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk etabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de teslime son 8 ay!

DEKAR DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler de ilk etap evler 8 ay sonra teslim edilecek.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşin kampanyası!

Dekar DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve ilk etabı 8 ay sonra teslim edilmeye başlanılacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yeni kampanya başlatıldı.

Asmabahçeler teslim Haberi

Asmabahçeler teslim


Tanyer İnşaat'ın Haziran 2015'te bitirmeyi hedeflediği, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinin, mimari özellikleri doğayla iç içe yapısı, manzarasının yanı sıra; temiz havası da tescillendi. Şehir merkezinde, gürültü ve hava kirliliği nedeniyle yaşamın giderek zorlaştığını ifade eden Tanyer İnşaat Genel Kordinatörü Taylan Tanyer, Asma Bahçeler'in dağ ve deniz manzarası, her daireye özel bahçeleriyle, ailelerin ilk tercihleri arasında ver aldığını vurguladı, "Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak" dedi. 


Telefon: 0232 238 27 57

Web Adresi: www.asmabahceler.com


Sabah...