19 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk etabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.



Dekar DK Konut tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Aşmalı Bahçeler'de bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. Bahçeşehir'de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler, ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evi hayalden gerçeğe dönüştürüyor. İlk etabın 7 ay sonra teslim edileceği projede, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 1. etabının satışlarının yüzde 85'i tamamlanan projenin 2. etap satışları devam ediyor. 


300 metrekare bahçe Birinci kısmı toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de her ihtiyaca uygun 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Tek kat veya dubleks olarak tasarlanan bahçeli evlerin metrekareleri 119 ile 188 arasında değişiyor. Yaşam ve sosyal alanların kusursuz bir uyumla tasarlandığı projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 

Ayrıca ev sahiplerinin açık havadan mümkün olduğu kadar çok faydalanabilmesi için Dekar Aşmalı Bahçeler'de 23 bin metrekarelik bir park alanı yer alıyor. 


2+l'den 5+1'e kadar konut seçeneğinin bulunduğu Dekar Aşmalı Bahçeler'de. 23 bin metrekarelik bir park alanı bulunuyor. 



Star







Geri Dön