29 / 03 / 2024

Asortie Mobilya ürünleri

Asortie Mobilya ürünleri

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Asortie Mobilya ile evinizi kış mevsimine hazırlayın!

Türkiye’ nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor...

Asortie Mobilya halka açılmak için altyapı çalışmalarına başladı!

Son aylarda SPK'nın düzenlemeleri ile birçok önemli şirket borsadan çekilme kararı alırken, Türkiye'de lüks mobilya ve dekorasyon sektörünün önemli markası Asortie Mobilya halka açılmak için altyapı çalışmalarına başladı.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mobilya sektörünün 2023 hedefleri!

Asortie Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat’ın verdiği bilgiye göre, geçen yıl 1 milyar 850 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Türk mobilya sektörü 2023 yılında dünyanın 5'inci büyük mobilya üreticisi olmayı hedefliyor...

Asortie Mobilya devlet başkanlarının VİP salonlarını dekore ediyor!

Klasik saray mobilyaları tasarlayan ve üreten Asortie Mobilya birçok ülkenin devlet başkanlarının VİP salonlarını da dekore ediyor. Gafur Yılmaz, Asortie Mobilya’nın 9 maddelik değişmez ilkeleri olduğunu söyledi

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Eyüpsultan'da Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Ahmad Zemam tarafından kuruldu.

Asortie Mobilya ürünleri Haberi

Asortie Mobilya ürünleri

Yaklaşık 2 yıldır Rusya ile savaş hali yaşayan ve ciddi ekonomik darbeler ile zor günler yaşayan Ukrayna’da zengin kesime hitap eden lüks mobilyaları ile Asortie Mobilya mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak olan Asortie Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT “ Her kriz bir fırsatı barındırır. Eğer biz bugün Ukrayna’ya gidersek savaştan sonra orada daha kalıcı olacağız” dedi.



Türkiye’de ürettiği lüks mobilyaları 32 farklı ülkeye gönderen ve klasik mobilya denildiğinde sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli markaları arasında yer alan Asortie Mobilya, uluslararası yatırımları ile dikkat çekiyor. Daha önce Sırbistan mağazasını açan ve başarılı sonuçlar alan Asortie, bu yılın başında Dubai mağazası ile hedefini büyüttü. Ortadoğu ve Afrika pazarına Dubai mağazası ile daha etkili olacak...