07 / 05 / 2024

Assan Panel fuarı

Assan Panel fuarı

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

AGT yeni ürünlerini İstanbul Yapı Fuarı'nda sergiledi!

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenen Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuarı’nda sergiledi.

Metaxdoor, 8. Uluslararası Kapı Fuarı'na katılıyor!

Metaxdoor, 9-12 Mart tarihleri arasında “8. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı”na katılıyor. Metaxdoor, yerli üretimin gerçek gücünü temsil eden en yeni ürünlerini, ilk defa fuar ziyaretçilerine sunacak.

Assan Panel, Işık Üniversitesi'nde uygulamalı eğitim verdi!

Assan Panel, Işık Üniversitesi ve Çatıder İşbirliği ile Işık Üniversitesi mimarlık ve inşaat mühendisliği bölüm öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Uygulamalı eğitim verirken eğitim süreçlerine reel sektör olarak da katkıda bulunuyor.

Hekim Holding Yapı Fuarı'nda panel üretim teknolojilerini sergileyecek!

Hazır yapı sektöründe faaliyet gösteren Hekim Holding, Prefabrik Yapı, Özge Yapı, Hebo Yapı ve Hekim Yapı şirketleri ile İstanbul 38'inci Yapı Fuarı'nda yer alacak.

Assan Panel, son 10 yıldır Irak'ta prefabrik talebini karşılıyor!

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

Zenon Panel 8.4'lük depreme dayanıklı!

'26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi', 'Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı' ile 'KENT 2014 Fuarı'nda stant açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulamasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor...

Zenon Panel 8.4'lük depremde bile yıkılma tehlikesini önlüyor!

"26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi" "Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" ile "KENT 2014 Fuarı" nda stand açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulaması ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyor...

Ekonomi gazetecileri ve turizmciler EMİTT 2014 Fuarı'nda buluştu!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından, 18. EMITT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sırasında, “Anadolu’da Turizme Medya Nasıl Bakıyor?” konulu bir panel düzenledi...

Cadorna INTERMOB Fuarı'na katıldı!

2004 yılından beri mobilya sektöründe faaliyette olan Cadorna, 8 yıldır tasarladığı panel, yatak başlığı, kapı, seperatör gibi ürünlerle INTERMOB fuarına katıldı...

Vefa Prefabrike, Basra Buildexpo 2011 Fuarı 'na katılıyor!

Basra 'da 22-25 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Basra Buildexpo 2011 Fuarı 'na katılan Vefa Prefabrike, fuarda hem monoblok hem demonte özelliği ile nakliye maliyetlerinde önemli avantajlar sağlayan Neopan Panel Sistem  öne plana çıkaracak..

Assan Panel fuarı Haberi

Assan Panel fuarı

Kibar Holding’in grup şirketleri arasında yer alan Assan Panel, inşaat ve yapı sektörünün en önemli fuarlarından olan Tüyap Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da  ve Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen Project Qatar Fuarı’nda özel  stantlarıyla yerini aldı. 

Her iki fuarda da çatı ve cephe kaplama, soğuk oda, özellikle yangın dayanımı açısından önemli olan taşyünü panelleri ile polikarbonatlarda yeni bir model olan Multilight’ı ziyaretçilerin beğenisine sunan Assan Panel, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Assan Panel’in 4. kez yer aldığı, dünyanın en önemli fuarlarından biri Project Qatar Fuarı’na 20 ülkeden toplam 400’ün üzerinde firma katılım gösterdi. Yaklaşık 30 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuar, 07-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. 08-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen bu özel fuar, 15 binin üzerinde katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Assan Panel...