28 / 03 / 2024

Ataç İnşaat Kışlaha Otelcilikten hisse alacak

Ataç İnşaat Kışlaha Otelcilikten hisse alacak

Ataç İnşaat, Faseltur Turizm ve Kışlahan Otelcilik'ten temsili hisse alımı hakkında oybirliği ile karar verdi

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cahit Gürbüz ve Emran Gürbüz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016!

Siyah Kalem İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Siyah Kalem İnşaat Köy projesi 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanına sahip. İşte Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016...

Ataç İnşaat Kışlaha Otelcilikten hisse alacak Haberi

Ataç İnşaat Kışlaha Otelcilikten hisse alacak

Ataç inşaat ve Sanayi A.Ş.'nin açıklaması şöyle;


Ataç Turizm A.Ş.nin  % 39,99'u, Faseltur Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin  % 40,11 'ini,  Kışlahan Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği A.Ş.'nin  % 28,26' sını temsil eden hisseleri satın almaya oybirliği ile karar vermiştir.


Alper Hamitoğlu /...