29 / 03 / 2024

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Esenyurt, Fatih Mahallesi, Garden City 1'de kuruldu.

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi Yakacık'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Asy Polymeks Kimya İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy Polymeks Kimya İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Ataklar Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü ,inşaat malzemeleri için gerekli olan, kimyevi maddelerin imali için gerekli olan makinelerin,yedek parçalarının alımı,satımı,pazarlaması,ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü  inşaat malzemeleri için gerekli olan, kimyevi maddeler,boyalar,boyayıcı ve yapıştırıcı maddeler,alımı,satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...