16 / 04 / 2024

Ataköy Towers tanıtım ofisi

Ataköy Towers tanıtım ofisi

Aziz Yapı imzasını taşıyan Ataköy Towers projesinin resmi internet sitesi www.atakoytowers.com açıldı. Ataköy Towers Residence projesinde satışların önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Akbank'tan tüm müşterilerine önemli duyuru! Akbank müşterilerinin tıklaması gerekiyor

Akbank'tan tüm müşterilere yönelik önemli bir duyuru geldi. Banka tarafından verilecek faizsiz kredi hakkında müşterilere bilgilendirmede bulunuldu.

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Güler Demirci tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde tanıtım atağı!

Konut üreticileri ve danışmanlık şirketleri yabancıya satışta hedefi yükseltti. 2023'te 15 milyar dolar, 2025'te ise 20 milyar dolar gayrimenkul ihracatı yapmak için farklı coğrafyalara tanıtım turları yapılacak.

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Ataköy Towers tanıtım ofisi Haberi

Ataköy Towers tanıtım ofisi


Aziz Yapı tarafından inşa ediliyor olan Ataköy Towers projesinde ön talepler toplanıyor. Ataköy Towers projesi 2 blok halinde yükseliyor. Ataköy Towers projesinin altında cadde mağazalarının yer aldığı AVM bulunuyor.



Ataköy Towers projesinde metrekare birim fiyatının 4 bin dolar civarında başlaması öngörülüyor. 1+1'lerin yer aldığı Ataköy Towers projesinde daireler 52,95 - 115,29 metrekare arasında değişiyor.



Ataköy Towers tanıtım ofisi ile 0212 465 84 03 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Ataköy Towers projesinde teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.



Ataköy Towers projesinde fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, danışma, vale, otopark, catering hizmeti, video konferans, toplantı odaları, park alanı, spor alanları gibi olanaklar yer alıyor.



Ataköy Towers Residence nerede?

Ataköy Towers Residence adres : Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad....