28 / 03 / 2024

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nitaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Taşdemir tarafından kuruldu.

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uz Bosfor Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Enuştekin tarafından kuruldu.

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Ak tarafından kuruldu.

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reference Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arif Emir Hoşver tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Esat Sancak, Sedat Demirci ve Vedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Haberi

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından  50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.


Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi adres; Bahçelievler, Çobançeşme Sanayi Cd. Nish İST. Sit.A Blk. n44 k15...