26 / 04 / 2024

atakule ankara değerleme raporu

atakule ankara değerleme raporu

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınlandı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli, Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesinde bulunan 29284 ada 2 parselde yer alan arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli Sincan (Polatlı) İlçesi Yenidoğan Mahallesinde yer alan 142 ada 33 parsel e ait 1 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Merkez Ankara projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Cubes Projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Ankara Çankaya dükkan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

atakule ankara değerleme raporu Haberi

atakule ankara değerleme raporu

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'daki gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınlandı. 


Açıklama:

Mülkiyeti Şirketimize ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Arjantin Caddesi, No:28(4431 Ada 38 Parsel) ve Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak No:7 (4431 ada 31 Parsel) için hazırlatılan yılsonu revize Gayrimenkul Değerleme Raporu, GYO Seri: III, No: 48.1 Sayılı Tebliğin Madde 34/1-g  ve Madde 40/1-a bentleri uyarınca İlişikte Pdf dosyası olarak verilmektedir.



Değerleme raporu için