28 / 03 / 2024

Atakule GYO Değerleme

Atakule GYO Değerleme

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Dilovası'nda 21 Pafta 1713 Parsel'de yer alan projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nova Taşınmaz Değerleme ile anlaştı..

Atakule GYO, Çankaya'daki 4 katlı binasının değerini açıkladı: 3 milyon 850 bin TL!

Atakule GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesindeti Farabi sokakta bulunan 4 adet mesken ve 1 adet mağaza değerleme raporunu kamuoyu ile paylaştı

Atakule GYO Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkullerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Atakule GYO Riva parsellerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO İstanbul Riva'da yer alan parsellerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Riva parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Kocaeli parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 ada, 16 nolu parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, N7(4431 Ada 31 Parsel) için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Riva parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii'nde yer alan 15.055 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Riva arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 14 pafta, 1672 parsel, 23.620 metrekarelik için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Değerleme Haberi

Atakule GYO Değerleme

Atakule GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


30.12.2013 tarihinde KAP'ta duyurusu yapılan Kocaeli Dilovası 21 Pafta 1713 Parsel'e ilişkin 2013REV835 numaralı TSKB Gayrimenkul Değerleme Aş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu revize edilmiş olup ekte yer almaktadır.  


Dosya için