08 / 12 / 2025
fuzul

Ataol Yapı

Ataol Yapı

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Esenler, Namıkkemal Mahallesi'nde kuruldu.

Gamesa Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamesa Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ataol ve Barudan Tekstil Makinaları İç ve Dış Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Ataol Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataol Plus Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Esenler, Namıkkemal Mahallesi'nde kuruldu.

Kira takibi eve gelmeden yapılacak

İstanbul'da kira beyanı kontrolünün evler ziyaret edilmeden yapılacağı öğrenildi ancak yetkililer bunun denetim yapılmayacağı anlamına gelmediğini söyledi.

İstanbul'da kira denetimi eve ziyaretsiz yapılacak

İstanbul'da kira beyanı kontrolünün evler ziyaret edilmeden yapılacağını aktaran Gelir İdaresi Başkanlığı yetkilileri, bunun denetim yapılmayacağı anlamına gelmediğini söyledi.

Kayseri Yapı Fuarı 19 Mart'ta açılıyor

Tureks Fuarcılık tarafından düzenlenecek Kayseri Yapı Teknolojileri Fuarı (KAYYAPI-2009) 19 Mart'ta açılacak.

Yapı Kredi Gebze'de Kız Meslek Lisesi açtı

Yapı Kredi tarafından 2007 yılında temeli atılan Yapı Kredi Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 200 öğrencisiyle hizmet vermeye başladı.

Yapı sektörü Ortadoğu'ya göz dikti

İnşatçıların Rusya'dan sonra Ortadoğu pazarına yönelmesinin ardından yapı endüstrisi de üretim için bu pazarlarda fırsat aramaya başladı..

Türk Yapı Sektörü Raporu 2008 çıkıyor

Yapı-Endüstri Merkezi'nin inşaat ve yapı sektörüne yön veren çalışmalarından biri olan "Türk Yapı Sektörü Raporu 2008" Şubat 2009'da yayımlanıyor

Sur Yapı'da sosyal imkânlara ekstra bedel yok!

Sur Yapı'nın Dora Park ve Mahalle İstanbul projelerinde, ev sahipleri sunulan sosyal imkânlar için ekstra kullanım bedeli ödemiyor.

İBB'den kaçak yapı iddialarına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Rumelihisarı'ndaki ruhsatlı onarım çalışmasıyla ilgili basında gerçek dışı haberlere yer verildiği ve inşaatta herhangi bir büyüme olmadığı vurgulandı.

Danıştay'a rağmen golf sahası yapımına devam

Antalya'nIn Kundu bölgesinde golf sahası yapımı için tahsis edilen, daha sonra açılan dava sonucu tahsisi Danıştay 6.Dairesi tarafından durdurulan alanda ağaç kesimi yapıldığı iddia edildi.

Turistler Bodrum'un aşırı yapılaşmasından şikayetçi

Bodrum Profesyonel Turist Rehberleri Derneği (BORED) Başkanı Neşe Gökbel, Bodrum'u ziyaret eden turistlerin en fazla aşırı yapılaşmadan şikayet ettiğini söyledi.

Ataol Yapı Haberi

Ataol Yapı

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik sanayi sitesi, otel, okul, hastane, iş hanı, kentsel dönüşüm, kentsel yenileme, kentsel düzenleme, kentsel plan, proje işleri, kültür ve sanat, spor, sosyal hizmet, coğrafi ve kent bili sistemleri, park ve bahçe, çevre düzenlemesi katı atık ve çöp toplama, dolgu tefsiye, kanal kanalizasyondu şebekesi, her türlü alt yapı, kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binaların ve tesislerin yapı taahhüdünde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat alt yapı, dekorasyon, plan, proje ihalelerine katılmak, taahhütleri...