26 / 04 / 2024

Ataşehir Belediyesi yeni projeler

Ataşehir Belediyesi yeni projeler

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi yeni projeler Haberi

Ataşehir Belediyesi yeni projeler


Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Yerel yönetimlerde teknoloji kullanımını konu alan fuarda, Ataşehir Belediyesi; “Tweet Atan Ağaç”, “Hikâye Makinası”, “Başkan Ataşehir’i Dinliyor”, “Konuşan Çöp Sepeti”, “Belediye Binasında Güneş Paneli”, “Kumbaram Nerede”, “Cam Kumbarası Takip Sistemi”, “Stop Motion Çizgi Film”, “Gri Su” ve “Mobil Hava Kalitesi İstasyonu” projelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Nesneleri konuşturan, belediyeciliği ayağınıza getiren, sıra beklemeyi keyifli kılan ve yaşanılabilir, sürdürülebilir çevre projelerini kapsayan sunumlar fuarda büyük ilgi görüyor.

Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi ve fuarı 7-8 Kasım tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da görülebilecek.

Ataşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep...