24 / 04 / 2024

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...



Ataşehir'de bulunan Atapark Konutları'nın yeni sahipleri belli oldu.

Ataşehir Belediye Binası’nda noter huzurunda yapılan çekilişte; Emekevler bölgesinden 25 ve Barbaros Mahallesi’nden 11 hak sahibi yeni evlerinin kat ve daire numaralarını kendi çektikleri kurayla belirlediler. 

Yerinde Kentsel Dönüşüm projesi olan Emekevler Projesi kapsamındaki ev sahipleri ile Barbaros Mahallesi’nde evleri park için ayrılan alanlarda kalan gecekondu hak sahipleri, çekiliş sonrası yeni evlerine kavuştular.

Kura çekiliş törenine; hak sahipleri ve aileleriyle birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Semih Sadık Kayhan, Abdullah Der, Deniz Kutlu ile Emlak ve İstimlak Müdürü Olcay Akdoğan katıldı.

Ataşehir de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Tüm hak sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan, çekilen kuralarla 36 gecekondu sahibinin daha güvenli ve sağlam yapılara kavuştuklarını dile getirdi.

 Ataşehir de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Kura çekilişinde daireleri belirlenen ev sahipleri, daha sonra anahtarlarını alarak yeni dairelerini gezdiler. Yeni evlerine kavuşmaktan mutlu oldukları gözlenen hak sahipleri Ataşehir Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

99.14 metrekarelik 2 oda 1 salon dairelerin ödemeleri ev sahipleri tarafından 20 yıla varan vadede yapılacak.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?


 


Geri Dön