20 / 04 / 2024

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Demirkran ve Musa Doğuş Demirkran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Ataşen Lojistik İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşen Lojistik İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Atalay Şengül tarafından kuruldu.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da kuruldu. 

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aydın Demirkran ve Musa Doğuş Demirkran ortaklığında kuruldu. 

Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ataşehir Demirkan İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; YENİŞEHİR MAHALLESİ TURGUT ÖZAL BLV.NO:46A...