23 / 04 / 2024

Ataşehir hasarlı ev

Ataşehir hasarlı ev

İstanbul genelinde yaşanan aşırı yağış ve kuvvetli fırtınadan Ataşehir'de etkilendi. Bölgede 80 ev ve apartmanın çatısı uçtu.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir'de 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 10 konut! Ev alacaklar dikkat!

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 10 konutu 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Ataşehir hasarlı ev Haberi

Ataşehir hasarlı ev

İstanbul genelinde yaşanan aşırı yağış ve kuvvetli fırtınadan Ataşehir de olumsuz etkilendi. AKOM’un uyarılarını dikkate alarak, yağış öncesi hazır bekletilen ekipler yağış sonrası hemen göreve başladı.

Devam eden çalışmaları yürüten Fen İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta, Sosyal Yardım İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sahaya çıkarak, gerekli müdahalelerde bulundu.

Sabah olunca daha da netleşen duruma göre Ataşehir’de 80 ev ve apartmanın çatısı uçarken, 60 ağaç ve elektrik direği devrildi, iki caminin minaresi yıkıldı ve 400 civarında ev de zarar gördü. 20 araç  üzerine devrilen ağaç ve elektrik direği sebebiyle hasara uğradı.    

Yağışın hemen sonrasında başlatılan çalışmalarda, su basan 80 civarında evin su tahliyesi gerçekleştirildi. İtfaiye ile ortak yürütülen çalışmalarda tehlike arz eden yüksek çatılara müdahalede bulunuldu.

Zabıta Müdürlüğü’ne toplam 405 şikâyet iletilirken,...