19 / 04 / 2024

Ataşehir karla mücadele çalışmaları

Ataşehir karla mücadele çalışmaları

Karla mücadele ekipleri, planlı çalışmaların dışında gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse telefonla Çağrı Merkezine ulaşan vatandaşların talepleri doğrultusunda, kar veya buz kaplı sokak ve caddelere acil müdahalelerde bulunuluyor.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ataşehir Modern Projesi inşaatını yarım bırakan firma 45 milyon TL tazminat aldı!

TMSF Ataşehir’de sahip olduğu arsaları Aksüs Yapı adlı şirkete Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı Sözleşmesiyle 2016'da verdi. Sayıştay, 2018'de yaptığı denetimde ihalesiz olarak seçilen yüklenicinin bu işi sonuçlandıramayacağının anlaşıldığını belirtti.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir karla mücadele çalışmaları Haberi

Ataşehir karla mücadele çalışmaları

Ataşehir Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri, planlı çalışmaların dışında gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse telefonla Çağrı Merkezine ulaşan vatandaşların talepleri doğrultusunda, kar veya buz kaplı sokak ve caddelere acil müdahalelerde bulunuluyor.


Ataşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyetlerini önlemek için sabah saatlerinden itibaren aralıksız tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediyor.


Kar yağışının başlamasıyla birlikte 24 saat boyunca çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren ekipler,  bu yılki kar yağışı boyunca 400 ton tuz, 150 ton buzlanmayı önleyici solüsyon kullandı. 


Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 15 araç ve 135 personelden oluşan ekiplerin yollardaki çalışmalarının yanında, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, kaldırımları kar ve buzdan temizle çalışmalarına devam...