29 / 03 / 2024

Ataşehir Belediyesi kar çalışmalarını sürdürüyor!

Ataşehir Belediyesi kar çalışmalarını sürdürüyor!

Karla mücadele ekipleri, planlı çalışmaların dışında gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse telefonla Çağrı Merkezine ulaşan vatandaşların talepleri doğrultusunda, kar veya buz kaplı sokak ve caddelere acil müdahalelerde bulunuluyor.



Ataşehir Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri, planlı çalışmaların dışında gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse telefonla Çağrı Merkezine ulaşan vatandaşların talepleri doğrultusunda, kar veya buz kaplı sokak ve caddelere acil müdahalelerde bulunuluyor.


Ataşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyetlerini önlemek için sabah saatlerinden itibaren aralıksız tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediyor.


Kar yağışının başlamasıyla birlikte 24 saat boyunca çalışmalarını kesintisiz olarak sürdüren ekipler,  bu yılki kar yağışı boyunca 400 ton tuz, 150 ton buzlanmayı önleyici solüsyon kullandı. 


Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 15 araç ve 135 personelden oluşan ekiplerin yollardaki çalışmalarının yanında, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, kaldırımları kar ve buzdan temizle çalışmalarına devam ediyor. 





Geri Dön