26 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor. Köylerdeki evsel atıkları toplamak için 13 adet sıkıştırılmalı çöp kamyonu hizmet veriyor. Yaz sezonunda, nüfusun artış gösterdiği Kandıra köylerdeki çöp konteynerleri da dezenfekte ediliyor.


PLAJLAR TEMİZLENİYOR


Öte yandan Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri sahillerde de temizlik çalışmaları yapıyor. Kandıra sahillerinde 2 adet kum temizleme makinesi ile 21 personel plajları temizliyor. Daha temiz ve yaşanabilir bir Kocaeli için çalışmalarını sürdüren ekipler, köylerde ve plajlarda evsel atıkların vatandaşların sağlığını tehdit etmemesi için titizlikle çalışarak hijyen sağlıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön