25 / 04 / 2024

Aliağa Belediyesi kent genelindeki temizlik çalışmalarını sıklaştırdı!

Aliağa Belediyesi kent genelindeki temizlik çalışmalarını sıklaştırdı!

Yaklaşan her bayram evlerde tatlı bir temizlik heyecanı başlatır. Evlerde yaşanan temizlik heyecanına Aliağa Belediyesi de kentin dörtbir yanındaki çalışmalarla katıldı. Aliağa Belediyesi kent genelindeki temizlik çalışmalarını sıklaştırdı...



Aliağa Belediyesi Temizlik ekipleri Bayram öncesi haftayı yoğun mesai ile geçirdi. Belediye, bayram hazırlıkları çerçevesinde kent merkezi başta olmak üzere, çevre belde ve köylerde kapsamlı temizlik gerçekleştirdi. Bayramı’nın sıcak yaz günlerine denk gelmesiyle birlikte önemi daha da artan kentin temizliği için bayram mesaisi yapan Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri kent genelindeki cadde ve sokaklarda rutin temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.


TEMİZLİK EKİPLERİ KENTİN DÖRT BİR YERİNDE…

Çalışmalar kapsamında temizliğe Sahil Bandı ve parklar gibi yaşam alanlarından başlayan temizlik ekipleri, belirlenen program çerçevesinde çift yönlü süpürme özelliğine sahip vakumlu yol süpürme makineleri ile modern bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda da çalışmalara dâhil edildi. Çalışmalarını titizlikle yürüten temizlik elemanları 3 bin 500 çöp konteynerini bakıma alarak dezenfekte etti. 


İBADETHANE VE KABRİSTANLAR BAKIMA ALINDI

Aliağa’da bulunan ibadethaneler, eski ve yeni kabristanların temizlik işleri belediye temizlik ekiplerince gerçekleştirildi. Camiilerin iç ve bahçe temizlikleri yapıldı. Çalışmalar kapsamında Helvacı Köy Mezarlığı’nda temizlik,  bakım ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı. 


BAŞKAN OĞUZ: BAYRAMI HUZURLA KARŞILIYORUZ

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için iyi bir hazırlık yaptıklarını ifade ederek, “her bayram öncesi evlerde yaşanan bayram temizliği heyecanına bu yıl kentin genelinde biz de katıldık. Başta temizlik ekiplerimiz olmak üzere tüm belediye hizmet birimlerimiz, Aliağa’yı bayrama hazırladı. Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir bayram geçirmesi için rutin temizlik çalışmalarımızı sıklaştırdık. Bunun yanı sıra ibadethaneleri ve kabristanları da temizleyip bakıma alarak ziyaretçilerine hazırladık. Tüm vatandaşlarıma, sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum” dedi.



Geri Dön