27 / 04 / 2024

ataşehir site spor stadı son durum

ataşehir site spor stadı son durum

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 50.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki spor alanı imarlı 13 bin 625,00 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor...

Ataşehir Askent Sitesi sakinleri asfalt istiyor!

Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Trendist Ataşehir'de minimum 295 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir'de fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Ataşehir'de yer alan Trendist projesinde mağazalar, spor alanları, kafeler, oyun alanları, güneşlenme terası ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

Ataşehir Yeşil Pota Temiz Doğa projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmeyi amaçlayan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi, ikinci yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi gayrimenkul satıyor: 54 milyon 500 bin liraya!

Ataşehir Belediye Başkanlığı Ataşehir Küçükbakkalköy 'de yer alan 13 bin 625 metrekare alana sahip açık ve kapalı spor salonu imarlı gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trendist Ataşehir 350 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu İstanbul Ataşehir'de yeni bir proje için işbirliğine gitti. Trendist Ataşehir ismiyle yükselecek site 3 adet 33 katlı ve 13 adet 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşacak. Projede 820 adet konut bulunuyor.

Sarphan Finanspark Ataşehir telefon numarası!

Sarphan Finanspark Ataşehir telefon numarası adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL - 444 47 33

Ataşehir'de kiralık spor tesisi: aylık 20 bin liraya!

Ataşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Ataşehir 'de yer alan spor tesisi 30 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede 10 yıl süresince kiraya verilecek, gayrimenkulün geçici teminat bedeli 72 bin lira olarak belirlendi...

ataşehir site spor stadı son durum Haberi

ataşehir site spor stadı son durum

İki seçim arası İBB'deki kayyım yönetimi tarafından Gençlik Spor Bakanlığı'na devredilen Ataşehir Sitespor sahasının, KHK ile öğrenci yurdu yapılmasına karar verilmişti. Ali Düşmez ve Ekrem Köse'nin çabasıyla stat yine amatörlere kaldı.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Arif Kızılyalın'ın haberine göre, Ataşehir'de tüm amatör kulüplerin yükünü kaldıran Sitespor sahası önce yurt yapımı için bakanlığa devredilmişti, sonra girişimler sayesinde amatör futbolun hizmetine geri döndürüldü.

İstanbul'daki aşırı yapılaşma amatör futbolun en büyük sorunu. Önceki yıllarda Türk futboluna sayısız yıldız kazandıran, tozlu sahalar özellikle son 15 yıl içinde yerlerini koca koca gökdelenler, AVM'ler aldı. 39 ilçenin neredeyse hepsinde aynı sorunla karşılaşılıyor.

Eldeki sahalar ise sadece kendi ilçesine değil, civar ilçelerdeki amatör takımlar tarafından da kullanılıyor.

İşte 'elde kalan' son amatör sahalardan biri...