29 / 03 / 2024

ataşehir ticari projeler 2015

ataşehir ticari projeler 2015

Vade farksız 30 ay taksitle ödemelerin yapılabildiği My Newwork projesindeki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Ataşehir Modern fiyatları!

Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi toplamda 979 daire ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor. Peki, Ataşehir Modern fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern kampanyalı ödeme planı!

Lens Yapı Grup imzasıyla Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde toplamda 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 

Ataşehir Modern'de kampanyalı ödeme fırsatı!

Lens Yapı Grup imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi 979 daireden ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor.  Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Ataşehir Dekon Senkron fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Ataşehir Dekon Senkron projesi 168 daire ve 9 adet ticari alandan meydana geliyor. Ataşehir Dekon Senkron fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yolda!

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yakında başlıyor. Skymark Ataşehir'de 813 daire ve 10 ticari birim olacak...

A+ Live Ataşehir satışa çıktı! Metrekare fiyatı 8 bin TL!

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Maksem Grup, Ataşehir'de 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği A+ Live Ataşehir projesini satışa sundu. 111 ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yükseliyor.

ataşehir ticari projeler 2015 Haberi

ataşehir ticari projeler 2015

Teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


İstanbul Ataşehir'de yükselen My Newwork projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Ağaoğlu My Newwork projesinin ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede ayrıca 30 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. 


Ataşehir My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor. Proje Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve Ağaoğlu My Prestige projesine yakın mesafede yer alıyor.


Ağaoğlu İnşaat My Newwork projesinde eğlence üniteleri, kiralanabilir alışveriş alanları, restoranlar, tiyatro alanları ve mağazalar gibi alanlar yer alıyor. 



Ataşehir My Newwork  iletişim:

Telefon: 444 6 777

Web: