24 / 04 / 2024

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde 979 adet konut ve 44 adet ticari ünite bulunuyor.

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor. Projede 0,99 faiz oranı ve 120 aya varan vade imkanı ayrıca lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim sunuluyor.

Ataşehir Modern de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal asgari 2.7 milyar TL'lik hasılat bekledikleri Ataşehir Modern projesinde yapılacak olan masraflar çıktıktan sonra Hazine'ye yaklaşık olarak 1,2 milyar TL'lik kaynak aktarılacağını dile getirdi. Muhiddin Gülal, Ataşehir Modern projesinin başarıya ulaşmasıyla beraber Balkaner Grubu'na yönelik alacak tahsil süresinin sona ereceğini ve TMSF'nin uzun senelerdir takip ettiği bir dosyanın da kapanacağını sözlerine ekledi. Ataşehir Modern projesinin 29 Ekim 2023 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

 

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Web: https://atasehirmodern.com/


Geri Dön