16 / 04 / 2024

Ataşehir Work Up ulaşım

Ataşehir Work Up ulaşım

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat listesi metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılacak olan projede home office, iş merkezi ve ofisler yer alıyor.

Ataşehir Work Up teslim tarihi!

Çift katlı özel otoparkların bulunduğu projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up teslim tarihi bu sene Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up fiyat!

Ataşehir Loft Up fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 700 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Tatar Yapı Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar yapı imzası taşıyan ve İstanbul'da hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ataşehir Loft Up nerede?

Loft Up Ataşehir satılık!

45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Tatar Tatar Yapı Loft Up projesinde ofis büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar çıkıyor. Loft Up Ataşehir satılık ofis fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerinde yükseldiği Loft Up Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi' nde hayata geçiriliyor. Peki Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

Ataşehir Loft Up teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Tek blok şeklinde yükselen Ataşehir Loft Up teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlend

Ataşehir Work Up fiyatları!

İş merkez - home Office - loft konseptiyle hayata geçirilen proje 5.50 metre tavan yüksekliğiyle dizayn edildi. Ataşehir Work Up fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim!

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen proje 40 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ataşehir Loft Up satılık!

Ataşehir Loft Up satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Otopark + zemin + 10 kat + teras şeklinde dizayn edilen proje Tatar Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Work Up Ataşehir ödeme planı!

Work Up Ataşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Fiyatların metrekare bazında 5 bin TL'den başladığı projede tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlandı.

Ataşehir Work Up ulaşım Haberi

Ataşehir Work Up ulaşım

Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Work Up/5.50 projesi ismini 5.50 metrelik tavan yüksekliğinden alıyor. Proje 190 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Ataşehir Work Up 5.50 fiyat listesi metrekare bazında hesaplanıyor. Toplam 85 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje 1.400 metrekare ofis alanına sahip.


Çift katlı özel otopark ve ayrıcalıklı concierge hizmetlerinin bulunduğu Tatar Yapı Work Up projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. 


Ataşehir Work Up 5.50 fiyat!

Teslimlerin Ekim 2015 tarihinde gerçekleşeceği Tatar Yapı Work Up 'ta banka kredisi ile 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor. 


Work Up/5.50 satış ofisi 

Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Özge...