29 / 03 / 2024

Ate İnşaat Bodrum konut projeleri

Ate İnşaat Bodrum konut projeleri

Teslimlerinin hemen yapıldığı Bodrum Chalet Azur projesinde son 5 adet konut sahiplerini bekliyor...

Bodrum Chalet Azur'da 600 bin euroya 3+1! Son 5 adet!

ATE İnşaat tarafından tatil cenneti Bodrum'da konumlandırılan Chalet Azur projesinde son 5 adet konutun ve rezidans konutların satışları devam ediyor... Konutlar hemen teslim durumda...

Bodrum Chalet Azur Evleri'nde son 5 konut!

Bodrum Hebil Koyu’nda hayata geçen Chalet Azur projesinde kalan son konutların satış süreci devam ediyor.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kardelen Ateş tarafından kuruldu.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum'da hayata geçireceği 100 villanın ve 184 odalı bir otelin yer alacağı proje için ruhsat verildi. İşte ayrıntılar...

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

Muğlanın incisi Bodrum’da Cengiz İnşaat Bodrum Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Ate İnşaat Bodrum konut projeleri Haberi

Ate İnşaat Bodrum konut projeleri

10 blok olarak yükselen ve toplam 24 adet konutla hayata geçirilen Chalet Azur projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Yaşamın 2011'de başladığı proje kapsamında satışlar sürüyor.



Jolly Tur kuruluşu olan ATE İnşaat teşebbüsü olan Chalet Azur'da restoran, kafe, 200 metrekarelik havuz, güneşlenme terası, özel iskele ve soyunma kabinleri bulunuyor.



Son 5 adet konutun kaldığı proje, Bodrum Türkbükü Hebil Koyu'nda konuşlandırılıyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 



Denize sıfır olarak konuşlandırılan Türkbükü Chalet Azur projesinde yer alan konutlar 600 bin euro ilâ 750 bin euro arasında değişen fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Rezidans kısmında ise 6. blokta yer alan konutlar, 775 bin euroya; 7. blokta yer alan konutlar, 950 bin euroya ve 9. blokta yer alan konutlar ise 1 milyon 50 bin euroya konut alıcılarına sunuluyor.



12...