26 / 04 / 2024

Atilla Olgun kitap evi otel

Atilla Olgun kitap evi otel

Kitap Evi Hotel Genel Müdürü Atilla Olgun; “Farklı atmosferi, hamamları ve bahçesi ile anılardaki Bursa’yı yaşatan otelimizde, özellikle Avrupalı ve Ortadoğulu konuklarımızı ve bunun yanı sıra Uzakdoğu’dan gelen misafirleri ağırlıyoruz." dedi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

'Dolar 28 TL'yi geçmez' diyen Atilla Yeşilada nedenini tek tek açıkladı!

Ekonomist Atilla Yeşilada 14 Mayıs seçimlerinden bu yana yaklaşık olarak 6,5 lira artan dolar kuru için 28 TL'yi geçmez diyerek nedenini tek tek açıkladı.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak.

Kitap kurtları müjde! Migros'ta yüzlerce kitap yüzde 30 indirimle satışa sunuldu! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 284 adet kitap yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı. Peki, Migros'ta hangi kitap çeşitleri satışa sunuldu, fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Kitap fiyatları ne durumda? İşte en çok satan kitaplar ve 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Artan kağıt maliyetleri nedeniyle kitap fiyatları da oldukça artmıştı. Peki  1 Ocak 2023 itibariyle en çok satan kitaplar hangileri ve fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kütüphanenizi yanınızda taşıyın! En popüler e-kitap okuyucular ne kadar? 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Teknolojinin kitapseverlere dokunuşu e-kitap okuyucular yoluyla oldu. Son yıllarda yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de popülerliği giderek artan e-kitap okuyucu fiyatları ne kadar? En popüler e-kitap okuma markaları hangileri?

Atilla Olgun kitap evi otel Haberi

Atilla Olgun kitap evi otel

Kitap Evi Hotel Genel Müdürü Atilla Olgun; “Farklı atmosferi, hamamları ve bahçesi ile anılardaki Bursa’yı yaşatan otelimizde, özellikle Avrupalı ve Ortadoğulu konuklarımızı ve bunun yanı sıra Uzakdoğu’dan gelen misafirleri ağırlıyoruz. Hedef pazar olarak Latin Amerika’yı düşünüyoruz.” dedi.


Bursa’ya, Avrupa ve Ortadoğu’nun yanı sıra Uzakdoğu’dan gelen turistleri ağırlayan Kitap Evi Hotel, Latin Amerika’dan gelecek misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 

Kitap Evi Hotel Genel Müdürü Atilla Olgun, “Bizim konuklarımızın birçoğu, geçmişin büyülü zamanlarını anmak için özellikle Kitap Evi’ne kalmaya geliyor. Kitap Evi Hotel, farklı atmosferi, hamamları ve bahçesi ile anılardaki Bursa’dır.” dedi. 

2015 yılı hedeflerini anlatan Kitap Evi Hotel Genel Müdürü Atilla Olgun, şunları söyledi: “2014’ü beklentilerimiz ve hedeflerimizin üzerinde geçirdik. Otelimizde ağırladığımız misafirlerimizin %70’ini, yabancı misafirler oluşturuyor. Özellikle Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden gelen konuklarımız, her...