26 / 04 / 2024

Atlantik Life ramazan kampanyası

Atlantik Life ramazan kampanyası

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Atlantik Life peşinatı öteledi vadeyi uzattı!

Âtlantik Yapı, Atlantik Life projesinde firma bünyesinde yeni bir kampanya düzenledi.

Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi!

Nisan 2017’de konut teslimlerin gerçekleşeceği Pendik Atlantik Life Kurtköy fiyat listesi 305 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

İncek Life Ramazan şenlikleri başlıyor!

İncek Life’ta çocukların yanı sıra büyüklere yönelik etkinlikler de devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen İncek Life Ramazan şenlikleri bu yıl da İncek Life sakinleriyle buluşuyor.

Atlantik Life'ta Ramazan kampanyası!

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.

Önay Life Residence Ramazan kampanyası!

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis’in ortaklığıyla hayata geçirilen Önay Life Residence projesinde Ramazan kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında daire alanlara KDV ödemeden yüzde 25 peşin geri kalan kısmını ise 30 taksit şeklinde ödeme sunuluyor.

Atlantik Life'ta 40 ay sıfır faizle!

150 milyon liralık yatırım bedeli ile İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’te yükselen projede 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı!

Atlantik Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Atlantik Life projesinde 255 bin TL’ye konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsat, 40 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve peşinatı teslimde ödeme avantajı sağlanıyor.

Pendik Atlantik Life'ta 255 bin TL'ye! 40 ay 0 faiz!

Pendik'te yükselen Atlantik Life projesinde 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Fiyatların 255 bin liradan başlangıç gösterdiği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Atlantik Life'ta Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim!

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237.000 TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

Atlantik Life ramazan kampanyası Haberi

Atlantik Life ramazan kampanyası

Atlantik Yapı, Pendik'te inşa ettiği Atlantik Life projesi için ramazan ayına özel kampanya düzenledi. 

Kişisel ödeme planının yer aldığı kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 evini peşin 12 indirim indirim uygulanırken, yatırımcılara 40 ay sıfır faiz uygulaması, 120 aya kadar ise kredi kullanma seçenekleri sunuluyor. Ramazan kampanyası çerçevesinde peşinatı teslimde ödeme imkânı da yer alıyor.




Web: www.atlantiklife.com/




Habertürk




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Atlantik Yapı, Pendik bölgesinde 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği 192 konut ve 5 bin metrekarelik ticari ünitelerin yer aldığı Atlantik Life projesinde faizsiz vadeyi 40 aya çıkardı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire büyüklükleri 67 metrekare ile 223 metrekare arasında. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da yer alıyor....