19 / 04 / 2024

atlasjet londra sefer saatleri

atlasjet londra sefer saatleri

Havayolu taşımacılığında İstanbul – Londra hattında rekabet daha da kızışıyor. 2013 yılı Ocak ayında Londra seferlerini durduran AtlasJet, bu hattı yeniden açacağını ifade etti...

Londra'da Endless City projesi hayata geçirilecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı kimilerine ev kimilerine ofis olacak.

Londra'da konut fiyatları yüzde 3 düştü!

Londra'da konut şirketlerinin talep ettikleri fiyatları düşürmeye başlaması İngiltere konut piyasasında yavaşlama işareti olarak görülüyor. Konut fiyatları geçen aya göre, yüzde 5.9 düşerek Aralık 2007'den bu yana en büyük gerilemeyi kaydetti.

Tamara Ecclestone’un malikanesi Londra'nın en lüks caddesinde yer alıyor!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Londra'da acil emlak satışları başladı!

İngiliz The Telegraph Gazetesi, emlak fiyatlarındaki artısın devamından kuşkuya düşüp, evlerini bir an önce nakde çevirmeye çalışanlar yüzünden. Londra gayrimenkul piyasasında panik satışların başladığını bildirdi.

THY, dünyaca ünlü tatil destinasyonlara sefer yapacak!

Türk Hava Yolları'nın İletişim Direktörü olan Aage Dünhaupt THY'nin henüz uçmadığı Maldivler, Seyşel Adaları, Mauritius, Las Vegas gibi dünyaca ünlü tatil destinasyonlarına sefer yapacağını söyledi.

Simit Sarayı, Londra'da mağaza açacak!

Ocak 2013’te, Abraaj Capital ile imza aşamasına geldiklerini açıklayan Abdullah Kavukçu, “Satış düşünmüyoruz, halka arz da rafta” dedi. Kavukçu, “Yıl sonuna kadar da Londra’nın en ünlü sokaklarından Oxford Street’te bir mağaza açacağız." şeklinde konuştu.

İzmir'de kruvaziyere 10 ek sefer!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer düzenlendiğini belitti.

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış!

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış. Berlin Olimpiyat Stadı'nın bir buçuk misli daha büyük olacak stad 250 bin sterline inşa edilecekmiş.

Şehir Hatları, Bayramda Adalar'a 123 sefer gerçekleştirildi!

Şehir Hatları, üç günlük bayram tatili boyunca 650 bin yolcu taşıdı. Bayramın ikinci günü Boğaziçi, Haliç ve Adalar hattında rekor kırıldı. Şehir Hatları Bayramda Adalar'a 123 sefer gerçekleştirildi.

Atlasjet Ukrayna uçuşlarına başlıyor!

Ukrayna havacılık sektörüne hızlı giriş yapan “ Atlasjet Ukrayna ”, Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

Atlasjet, Ukrayna uçuşlarına başlıyor!

Ukrayna havacılık sektörüne hızlı giriş yapan “Atlasjet Ukrayna”, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek!

Birinci Dünya Savaşı’nın başlamasının 100. yıldönümü için İngiltere’deki Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek. Şehit askerleri temsil eden gelinciklerin bir kısmı kulenin bahçesine yerleştirildi

atlasjet londra sefer saatleri Haberi

atlasjet londra sefer saatleri


Havayolu taşımacılığında İstanbul – Londra hattında rekabet daha da kızışıyor. 2013 yılı Ocak ayında Londra seferlerini durduran AtlasJet, bu hattı yeniden açıyor.


Edinilen bilgiye göre AtlasJet Londra, İstanbul, Ercan uçuşlarını Mayıs ayından itibaren başlatmak için girişimlerini yoğunlaştırdı. AtlasJet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Londra uçuşlarını organize etmesi için Mustafa Ebgü’yü görevlendirdi. 


Mayıs ayından itibaren Londra – İstanbul seferlerini başlangıçta haftada bir gün olarak planlayan AtlasJet’in tatil sezonuyla birlikte Haziran ayından itibaren sefer sayısını artıracağı belirtildi.


AtlasJet’in Londra’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan havalimanı seferlerini İstanbul üzerinden yapması bu hatta rekabeti de artıracak. AtlasJet’in öncelikli olarak KKTC’ye gidecek tatilci ve yolcuları hedeflediği sanılıyor.


Halen THY Londra’dan Heathrow ve Gatwick havalimanlarından uçuyor, Pegasus ise Stansted havalimanından seferlerini sürdürüyor. AtlasJet’in de daha önce uçtuğu Stansted havalimanı...