24 / 04 / 2024

AtlasJet, Londra uçuşlarına yeniden başlıyor!

AtlasJet, Londra uçuşlarına yeniden başlıyor!

Havayolu taşımacılığında İstanbul – Londra hattında rekabet daha da kızışıyor. 2013 yılı Ocak ayında Londra seferlerini durduran AtlasJet, bu hattı yeniden açacağını ifade etti...




Havayolu taşımacılığında İstanbul – Londra hattında rekabet daha da kızışıyor. 2013 yılı Ocak ayında Londra seferlerini durduran AtlasJet, bu hattı yeniden açıyor.


Edinilen bilgiye göre AtlasJet Londra, İstanbul, Ercan uçuşlarını Mayıs ayından itibaren başlatmak için girişimlerini yoğunlaştırdı. AtlasJet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Londra uçuşlarını organize etmesi için Mustafa Ebgü’yü görevlendirdi. 


Mayıs ayından itibaren Londra – İstanbul seferlerini başlangıçta haftada bir gün olarak planlayan AtlasJet’in tatil sezonuyla birlikte Haziran ayından itibaren sefer sayısını artıracağı belirtildi.


AtlasJet’in Londra’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan havalimanı seferlerini İstanbul üzerinden yapması bu hatta rekabeti de artıracak. AtlasJet’in öncelikli olarak KKTC’ye gidecek tatilci ve yolcuları hedeflediği sanılıyor.


Halen THY Londra’dan Heathrow ve Gatwick havalimanlarından uçuyor, Pegasus ise Stansted havalimanından seferlerini sürdürüyor. AtlasJet’in de daha önce uçtuğu Stansted havalimanı yerine yeni dönemde Luton havalimanından uçması bekleniyor.


Kırıkhan Olay


Geri Dön