28 / 03 / 2024

londra atlasjet fiyatları

londra atlasjet fiyatları

Havayolu taşımacılığında İstanbul – Londra hattında rekabet daha da kızışıyor. 2013 yılı Ocak ayında Londra seferlerini durduran AtlasJet, bu hattı yeniden açacağını ifade etti...

Türkiye'de konut fiyatları 9 yılda yüzde 134 arttı! İstanbul'daki bir dairenin fiyatı Paris ve Londra'yla yarışıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatlarının 2015 yılından bu yana kademeli şekilde yükseldiği, 9 yıllık artışın yüzde 134 olduğu belirtildi. Megakent İstanbul'daki bir evin fiyatı, Paris ve Londra'yla yarışıyor. İşte konut sektöründeki son durum...

Londra'daki konut fiyatları, 10 yıldır istikrarını koruyor!

Londra'daki kontular 2014 yılından bu yana en uygun fiyatlı evler haline gelerek fiyat istikrarını korumaya devam ediyor.  

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Altın fiyatlarında oluşan makasın perde arkasında neler var? Bu seviyelerden altın alınır mı?

Dövizden sonra altın fiyatlarında da üçlü fiyat oluştu. Londra’daki fiyatlara göre gram altının bin 250 liradan satılması gerekiyor. Ancak serbest piyasada gram altın bin 350 liradan işlem görüyor. Altın sertifikalarında ise altının gramı bin 430 liraya denk geliyor.

Şeker fiyatları Londra’da zirveyi gördü

Hindistan’ın önümüzdeki yıl şeker üretimini 8 milyon ton ihracatla sınırlandıracağını açıklaması ile birlikte Avrupa’da şeker fiyatları üç ayın zirvesini gördü.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 2,3 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları Londra'da talebin toparlanmasının ardından 2022 şubat ayında son 7 senesinin en yüksek yıllık büyüme oranı kaydetti.

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

İngiltere'de konut fiyatları koronavirüse rağmen düşmedi!

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör canlılığını kaybetti. İngiltere'de konut fiyatları virüse rağmen düşmedi. Londra merkezinde 1.5 milyon pounda ancak 100 metrekare ev alınabiliyor...

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatları!

Nef Brentford London fiyatları belli oldu. 3 yıl kira garantisi sunulan Nef Brentford London projesi İngiltere'nin Londra merkezinde Nef tarafından hayata geçiriliyor. 

Londra’da konut fiyatları yıllık bazda yüzde 0,7 azaldı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da konut fiyatları Mart ayı içerisinde yıllık bazda yüzde 0,7 oranında azaldı. 

Londra’da konut fiyatları 8 yıl sonra ilk kez geriledi!

Nationwide konut endeksi verilerine göre Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da konut fiyatları yüzde 0,6 geriledi.

londra atlasjet fiyatları Haberi

londra atlasjet fiyatları


Havayolu taşımacılığında İstanbul – Londra hattında rekabet daha da kızışıyor. 2013 yılı Ocak ayında Londra seferlerini durduran AtlasJet, bu hattı yeniden açıyor.


Edinilen bilgiye göre AtlasJet Londra, İstanbul, Ercan uçuşlarını Mayıs ayından itibaren başlatmak için girişimlerini yoğunlaştırdı. AtlasJet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Londra uçuşlarını organize etmesi için Mustafa Ebgü’yü görevlendirdi. 


Mayıs ayından itibaren Londra – İstanbul seferlerini başlangıçta haftada bir gün olarak planlayan AtlasJet’in tatil sezonuyla birlikte Haziran ayından itibaren sefer sayısını artıracağı belirtildi.


AtlasJet’in Londra’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan havalimanı seferlerini İstanbul üzerinden yapması bu hatta rekabeti de artıracak. AtlasJet’in öncelikli olarak KKTC’ye gidecek tatilci ve yolcuları hedeflediği sanılıyor.


Halen THY Londra’dan Heathrow ve Gatwick havalimanlarından uçuyor, Pegasus ise Stansted havalimanından seferlerini sürdürüyor. AtlasJet’in de daha önce uçtuğu Stansted havalimanı...