26 / 04 / 2024

ATO Kooperatifi

ATO Kooperatifi

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir'deki 10 adet gayrimenkulü satıyor! 5 bin TL'den başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir2de 10 adet taşınmaz satacağını ilan etti. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı ne kadar? İşte ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifi ’nde toz şeker, tereyağı, zeytinde şok indirim! TKK 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tarım Kredi Kooperatifi'nde zeytin, peynir, tereyağı, toz şekerde fiyatlar yine çok ucuz. Tarım Kredi Kooperatifi'nde geçerli olan indirimde reçelden çaya, sütten bulgura her şeyde fiyatlar düştü. İşte, Tarım Kredi Kooperatif market 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimler diğer marketlere yansıyacak mı?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30’dan fazla temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren indirimli fiyat uygulaması başlayacak. Peki yapılan bu indirim diğer zincir marketlerdeki fiyatları da etkileyecek mi? Tarım Kredi dışındaki diğer zincir marketler de indireme gidecek mi?

ATO Kooperatifi Haberi

ATO Kooperatifi

Genç işadamı Efe Bezci son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi


Ankara iş dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, başkenti ve yeni projelerini anlattı. Efe Bezci'ye göre, son yıllarda büyük değişim yaşayan Ankara'nın bundan sonraki gelişim sürecini vizyonu geniş, trendleri yakından takip eden, eğitimli ve heyecanlı genç işadamları yönetecek...


 Ankara'nın sizce neye ihtiyacı var? 


Güzel başkentimiz son 5 yıldan bu yana çok ciddi bir dönüşüm içerisine girdi. Hem silüeti değişiyor, hem de "durgun, memur şehri" algısı yıkılıyor. Yıllardan beri oturan bu algıyı yıkabilmek çok önemli bir başarı. Hani, İstanbul'da yaşayanlar, "Ankara'nın en çok İstanbul'a dönüşünü seviyorum" derler ya, bu sözün artık geçerliliğini yitirdiği kabul edilmeli. Ankara memur kenti değil, sağlıktan,...