19 / 04 / 2024

ATOdan Erasmus öğrencilerine destek

ATOdan Erasmus öğrencilerine destek

Ankara Ticaret Odası (ATO), Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Erasmus Genç Girişimciler programı kapsamında, yeni girişimcilerini Avrupa’ya gönderirken, girişimci üyelerinin de Avrupalı girişimcilere ev sahipliği yapmasını sağlıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar desteğinde detaylar belli oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve internet desteği verilmesine yönelik tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Öğrenciler çeşitli tip cihazlar için destekten yararlanabilecek fakat destek tutarı 5 bin 500 TL’yi geçmeyecek.

Üniversite öğrencilerine 4 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 8 Ekim! Kaçırmayın!

Üniversite öğrencilerine 4 bin Türk Lirası destek verileceği belirtildi. Söz konusu destekler ile ilgili son başvuru tarihi 8 Ekim olarak belirlendi.

Üniversite öğrencilerine son dakika müjdesi! Bunu yapanın hesabına anında 600 TL yatıyor: Gençler o bankaya akın etti! 

Akbank, milyonlarca üniversite öğrencisinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını açıkladı. Banka, bu şartı yerine getiren üniversite öğrencilerine anında 600 TL verecek. İşte detaylar...

Bu ilde yaşayan ilkokul öğrencilerine 330 TL para hediye edilecek!

Devletten müjdeli haber! İlkokul öğrencilerine yönelik destek ödemesi yapılmaya başlandı. Birçok ilde bulunan ilkokul öğrencileri, aylık 330 TL tutarında hediye para alacaklar. Bu ödeme için belediyeler, il il liste yayınladılar.

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Öğrenciye bayram ikramiyesi var mı?

Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesinin verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi var mı? Öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi?

Üniversite öğrencilerine müjde! Uzaktan eğitim gören öğrencilere destek parası verilecek! O belediye hesaplara yatıracak

Üniversite öğrencilerine pek çok belediye destek ödemesi vermektedir. Üniversite öğrencilerine destek ödemesi artıyor. İşte detaylar!

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Çocuklar harçlıksız kalmayacak! PTT'den müjde: İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine yardım muslukları açıldı!

Çocuklu ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli bir haber verildi. Yayınlanan haberde ise çocuk parası ile ilgili tüm detaylar açıklandı. İşte İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine yardım desteği iğle ilgili merak edilenler..

Çocuklu ailelere müjde! PTT'den anaokul, ilkokul, lise öğrencilerine 3.295 TL para verilecek! Anne babalar dikkat!

PTT'den anaokul, ilkokul, lise öğrencilerine harçlık gibi verilecek! 1-2-3-4 çocuklu aileye 3.295 TL ödeme! e-Devlet'ten başvuru yapın! T.C Kimlik numarası 2,4,6,8 olanlar kişiler acilen baksın! İşte ayrıntılar...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

ATOdan Erasmus öğrencilerine destek Haberi

ATOdan Erasmus öğrencilerine destek

2020 yılına yönelik stratejisini EU 2020 adıyla tanımlayan Avrupa Birliği, Küreselleşen Çağ için Sanayi Politikası başlığı altında KOBİ’lere yönelik politika yürütüyor. Kısaca COSME (İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı) adı altında bir dizi proje uygulamaya koyan Avrupa Birliği’nin projelerinden biri de “ERASMUS for Young Enterpreneurs-Genç Girişimciler için ERASMUS” programı.

Girişimciliği geliştirmek amacıyla yürütülen bu program uygulandığı ülkede belirlenen konsorsiyumlar tarafından yürütülüyor. Ankara Ticaret Odası programın Türkiye bölümünde yer alan dört aracı kurumdan biri olarak konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Enterpreneurs Mobility (Girişimcilerin Hareketliliği) teknik adı verilen programda aracı kurum görevi üstlenen ATO, son üç yıl içinde kurulan işletmelerine çağrı yaparak, isterlerse programa dahil olarak Avrupa Birliği ülkelerine gidip iş ilişkileri kurabileceklerini, isterlerse de Avrupa Birliği ülkelerinden girişimci şirketlere ev sahipliği yaparak bilgi...