29 / 03 / 2024

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat adres

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat adres

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mart'ta Beylikdüzü, Ekol İşmerkezi'nde kuruldu.

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Furkan Gültekin tarafından kuruldu.

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Proje Mimarlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında kuruldu.

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Soysal Ergin tarafından kuruldu.

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kaya tarafından kuruldu.

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Uçar tarafından kuruldu.

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat adres Haberi

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat adres

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır;  a)Şirket her türlü konut, fabrika, ticari, turizm ve sosyal tesislerin mimari ve mühendislik projelerinin hazırlanması ilgili bakanlık ve devlet kurumlarında işlemlerin takibi ve sonuçlandırılması işlerini yapabilir, gerektiğinde yaptırabilir. b)Şirket; durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı, islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlerinin yapımı. c)Şirket; arsa, arazi, konut ve buna benzer gayrimenkulleri satın alabilir satabilir, kiralayabilir kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek...